Om oss

Advokatfirmaet Glittertind

Advokatfirmaet Glittertind AS

Om oss

Advokatfirmaet Glittertind AS har opplevd en eventyrlig utvikling siden oppstarten 1. desember 2015, og er i dag et av Norges ledende sivilrettslige tvisteløsningsmiljøer. Vi fokuserer særlig på entreprise, fabrikasjon, energi, profesjonsansvar, selskapsrettslige tvister og fast eiendom. Se nærmere under Fagområder/Kompetanse.

Glittertind tror på hardt arbeid og faglig dyktighet, og er her for klientens skyld – ikke omvendt. Glittertind skal drive advokatvirksomhet på en bærekraftig måte. Det betyr blant annet langsiktig tenkning både overfor klienter og ansatte. Et godt innkjørt og stabilt team som kjenner klienten godt, gir de beste arbeidsrammer og de beste forutsetninger for et godt resultat for våre klienter.

Utmerkelser Glittertind

Våre rangeringer

  • Vi topper listen over «Norges beste advokatfirmaer» i kategoriene «Tvisteløsning» samt «Entreprise» i Finansavisens advokatundersøkelse for 2024
  • Vi er rangert i Band 2 under kategorien «Construction» og i Band 3 under kategorien «Dispute Resolution» i Chambers kåring for 2024
  • Vi er rangert i Tier 1 under kategoriene «Construction» og «Dispute resolution» i Legal 500s kåring for 2024

Firm Logo

Firm Logo

Firm Logo

Firm Logo

Advokatfirmaet Glittertind AS

undefined

The Legal 500 – The Clients Guide to Law Firms

The Legal 500 – The Clients Guide to Law Firms

Åpenhetsloven

Advokatfirmaet Glittertind AS er omfattet av åpenhetsloven, som skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og sikre allmennheten tilgang til informasjon. Les mer her.