Karriere i Glittertind

Vi fokuserer særlig på entreprise, fabrikasjon, energi, profesjonsansvar og selskapsrettslig tvisteløsning.

Corporate-advokat som vil drive med tvist?

Glittertind har siden oppstarten i 2016 etablert seg blant landets ledende tvisteløsningsmiljøer.

Vi har mange tvister relatert til transaksjoner og kontraktsrådgivning. I tillegg hender det at tvister forlikes gjennom transaksjoner. Vi vil derfor gjerne styrke laget med en ressurs som allerede er god på transaksjoner og rådgivning, som nå vil bli best på tvist.

Hvis du har flere års erfaring med transaksjons- og rådgivningsarbeid, er faglig sterk og tenker det er på tide at du også får brukt talentet ditt til å briljere i skranken, er du perfekt for stillingen. Du trenger ikke advokatbevilling.

Vi tror på hardt arbeid, men det skal være bærekraftig over tid. Glittertind-advokater skal ha et liv også utenfor jobben. Og er du med på å skape verdiene, ja da skal du selvsagt være med å dele verdiene; vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode incitamentsordninger.

Søknad med CV, vitnemål og attester lastes via skjemaet under. Ta eventuelt direkte kontakt med Emanuel Feinberg.

Søknader vil bli behandlet fortløpende til behovet er dekket.

Trainee i Glittertind

I Glittertind tror vi at en god traineeordning gir det beste grunnlaget for å rekruttere nye advokatfullmektiger. Traineeordningen er derfor høyt prioritert hos oss.

Formålet med ordningen er å gi traineen et realistisk bilde av hva det innebærer å jobbe hos oss. Som trainee vil din hverdag derfor i størst mulig grad tilsvare hverdagen til en advokatfullmektig. Ettersom Glittertind er et rendyrket tvistefirma, består arbeidet særlig av å utarbeide prosesskriv, utrede rettslige problemstillinger og bidra til å forberede og gjennomføre hovedforhandlinger. Oppholdet gir oss dermed et inntrykk av hvordan du vil fungere som advokat, og det gir deg et representativt inntrykk av hvordan det er å ha Glittertind som arbeidsplass.

Traineeoppholdet varer 4-6 uker. Alle traineer får tildelt en fadder og får god oppfølgning underveis.

Vi mottar traineesøknader løpende. Søknader lastes opp til vår CVideo side.

Spørsmål vedrørende stillinger kan rettes til

partner Emanuel Feinberg

Spørsmål vedrørende traineeordningen kan rettes til

advokat Mads Berg Neergaard

Søknad til Glittertind

    Fyll ut og send inn din søknad
    GDPR*