Karriere i Glittertind

Vi fokuserer særlig på entreprise, fabrikasjon, energi, profesjonsansvar og selskapsrettslig tvisteløsning.

Stadig på jakt etter nye kolleger

Advokatsekretærer

Glittertind søker er erfaren og trygg advokatsekretær som ønsker seg nye utfordringer. Se vår Finn-annonse her for mer informasjon.

Søknadsskjema finner du nederst på siden.

Advokater

Advokatfirmaet Glittertind AS har opplevd en eventyrlig utvikling siden oppstarten i 2016, og er i dag et av Norges ledende sivilrettslige tvisteløsningsmiljøer.

Vi i Glittertind er stolte av vårt energiske fagmiljø med stor takhøyde. Våre ansatte jobber med store og interessante saker, som regel i team på 2-3 eller flere advokater og har rikelig tilgang til prosessoppdrag.

Våre verdier baseres bl.a. på at om du er med på å skape verdiene, ja da skal du selvsagt være med å dele verdiene; vi tilbyr konkurransedyktig lønn, pensjonsbetingelser og bonusordninger. Vi tror på hardt arbeid, men ambisjonen er at det skal være bærekraftig over tid. Glittertind-advokater skal ha et liv også utenfor jobben.

Dersom du går med tanken om å bytte beite og har erfaring med landbasert eller offshorebasert entreprise/fabrikasjon, har 2-3 års erfaring eller mer, som kan gå inn og ta et selvstendig ansvar for sakene og som ønsker å utvikle seg videre innen tvisteløsning mottar vi gjerne en søknad med CV, vitnemål og attester via skjemaet under.

Trainee i Glittertind

I Glittertind tror vi at en god traineeordning gir det beste grunnlaget for å rekruttere nye advokatfullmektiger. Traineeordningen er derfor høyt prioritert hos oss.

Formålet med ordningen er å gi traineen et realistisk bilde av hva det innebærer å jobbe hos oss. Som trainee vil din hverdag derfor i størst mulig grad tilsvare hverdagen til en advokatfullmektig. Ettersom Glittertind er et rendyrket tvistefirma, består arbeidet særlig av å utarbeide prosesskriv, utrede rettslige problemstillinger og bidra til å forberede og gjennomføre hovedforhandlinger. Oppholdet gir oss dermed et inntrykk av hvordan du vil fungere som advokat, og det gir deg et representativt inntrykk av hvordan det er å ha Glittertind som arbeidsplass.

Traineeoppholdet varer 4-6 uker. Alle traineer får tildelt en fadder og får god oppfølgning underveis.

Vi mottar traineesøknader løpende. Søknader lastes opp til vår CVideo side.

Spørsmål vedrørende stillinger kan rettes til

partner Emanuel Feinberg

Spørsmål vedrørende traineeordningen kan rettes til

advokat Mads Berg Neergaard

Spørsmål vedrørende utlyst advokatsekretær-stilling kan rettes til adm. leder Kristina Stamnes

Søknad til Glittertind

    Fyll ut og send inn din søknad
    GDPR*